ROL.Forum

Algemeen => Over het forum => Topic gestart door: Dr. D.U. Iveltje op Augustus 26, 2007, 23:33:52Titel: Het reglement !
Bericht door: Dr. D.U. Iveltje op Augustus 26, 2007, 23:33:52
De regeltjes dus.  :evil5:

Ik ben, zoals veel weldenkende mensen, geen voorstander van veel moderatie.

Daarom slechts enkele regels (die iedereen geacht wordt gelezen te hebben en te respecteren).

  • Deelname aan dit forum houdt automatische acceptatie van de regels in.
  • Spam, reclame, porno, (aanzetten tot) illegale activiteiten en dergelijke onzin wordt zonder waarschuwing verwijderd. Het levert ook een instant en permanente ban op, en een email naar uw provider (ja, we weten wie dat is).
  • Materiaal waarop copyright rust mag vanzelfsprekend niet worden gepost. Eventueel kan men er naar verwijzen, quoteren (binnen redelijke grenzen, met bronverwijzing), en dergelijke.
  • Buitenproportionele scheldpartijen en intimidatie worden niet getolereerd.
  • Bepaalde zaken worden gelogd, zoals uw IP adres, aantal posts en nog wat statistiekjes. Deelname aan dit forum houdt in dat u daarmee akkoord gaat.
  • Het reglement kan ten allen tijde aangepast worden, zonder dat we daar iedereen persoonlijk van op de hoogte brengen. In de mate van het mogelijke worden wijzigingen aangekondigd in "Over het forum".
  • Geen geleuter over offtopic. We kunnen hier uitgebreid discussiëren over het thema dat ons bindt, maar afdwalen is altijd toegestaan.
    Een topic kan eventueel gesplitst worden door een moderator, als daar reden toe is.
  • Uitzondering op bovenstaande regel wordt gemaakt voor de "speciale" fora, zoals de receptenhoek. Tekst en uitleg in een mededeling op de specifieke fora. Deze teksten gelden als uitbreiding van wat hier staat.

Overtreding van de regels (inclusief het met de voeten treden van wat bekend staat als "goed fatsoen" en het niet ter harte nemen van opmerkingen van moderators) resulteren in een waarschuwing (1), en bij volharden in de boosheid in een permanente ban.

Voor de rest, iedereen die hier wat neerschrijft neemt daar automatisch (vanzelfsprekend) de volle verantwoordelijkheid voor. De forumeigenaar en -beheerders kunnen op geen enkel moment verantwoordelijk gesteld worden voor posts van derden.

Kortom, gedraag je hier alsof je medeforummers tegenover je zouden zitten, en wat ieder weldenkend mens als fatsoenlijk bestempelen zou. Een definitie daarvan is niet nodig, de mods zullen de grens wel trekken indien nodig.

Vragen, opmerkingen, suggesties, etc... zijn welkom in "Over het forum". Je maakt maar een nieuw topic, of speelt in op een bestaande post. We lezen het, en we houden er rekening mee als we dat willen :)

Toon ongelezen berichten sinds je laatste bezoek
Toon alle ongelezen berichten
© Rudy Dekeerschieter 1998 -