Red Ons Leefmilieu!

Of Rudy OnLine?

Achterlijke barbaren – deel 2

| 0 comments

Vier jaar geleden schreef ik over achterlijke barbaren op deze site. Dat ging over onverdoofd slachten. Het is nog steeds erg actueel, en de CD&V is nog altijd achterlijk, getuige dit artikel in mijn onvolprezen gazet: “CD&V fluit Weyts terug over ritueel slachten“. Onder het mom van godsdienstvrijheid wordt wreedheid nog steeds goedgepraat door deze barbaren. Maar goed, godsdienst is altijd al wreed en barbaars geweest, en dat is er anno 2015 nog niet op vooruitgegaan, en dat zal het ook nooit doen. Ik kan alleen maar dromen van een wereld zonder deze waandenkbeelden, en hopen dat er ooit een doeltreffende behandeling komt voor mensen die lijden aan geloof.

Och ja, de joden waren wel erg snel om de Wet van Godwin toe te passen. Zie: Freilich: “De laatste die ons verbod onverdoofd slachten oplegde, was Hitler” ! Als dit waar is, kan ik alleen maar zeggen dat Hitler toch nog iets goed gedaan heeft dan. Jammer dat hij zijn idee over het dierenrijk niet toegepast heeft op het mensdom. De jaren 30 en 40 zouden er een pak beter uitgezien hebben…

 

Leave a Reply

Required fields are marked *.


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.