Red Ons Leefmilieu!

Of Rudy OnLine?

Transitie

| 1 Comment

Overgang. We zitten er midden in. Sommigen zien het, anderen niet. Maar dat maakt het niet minder reëel. Ik postte hier eerder al een link naar een video waarin een amerikaanse professor glashelder uitlegt hoe we er voor staan. En waarom economische groei onzin is.

Of in ieder geval voortdurende economische groei. Als u het gemist heeft: u vindt de prof hier. Sommigen hebben of de prof beziggezien, of ze hebben het zelf ontdekt, of misschien gewoon aangevoeld. En dat is waar de volgende video over gaat (u kunt zelfs kiezen voor ondertitels in het nederlands).

Als u er meer wilt over weten, dan kunt u hier eens gaan kijken. En zoals met veel dingen zijn de nederlanders de belgen weer een stapje voor, zoals u op de website Transition Towns Nederland kunt zien, al hebben we in vlaanderen ook een transitienetwerk.

One Comment

  1. Dit is een goede post, ik vond het erg interessant.

Leave a Reply

Required fields are marked *.


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.