Red Ons Leefmilieu!

Of Rudy OnLine?

Exponentieel…

| 0 comments

Sommigen weten het natuurlijk wel. Maar de meesten eigenlijk niet, vrees ik. Of toch niet waarom. Waarom kunnen we niet blijven doordoen zoals we bezig zijn? Dan doel ik voornamelijk op de economie, maar ook op andere zaken, zoals bijvoorbeeld bevolkingsgroei.

Veel mensen beseffen ook wel ergens dat politici zomaar wat aanmodderen, en in bepaalde gevallen hier en daar een extraatje krijgen om in een bepaalde richting te modderen. “Eigen zak eerst” en “na mij de zondvloed” zijn veel gedachte leuzen, als men onze “leiders” bezigziet. Het zijn natuurlijk ook maar mensen, en velen onder hen hebben misschien mooie diploma’s, vooral in de richtingen economie en rechten en dergelijke. Maar eenvoudig rekenen is aan hen voorbijgegaan… Rethoriek (vooral het holle soort), daar zijn ze wel goed in. Alleen jammer dat wetenschap geen kwestie van meningen is, maar van feiten. En hier hebben we dan een prof die een eenvoudige wiskundige relatie – en realiteit – haarfijn uitlegt. En aangeeft waarom we niet kunnen doordoen zoals we bezig zijn. Het is geen mening, geen rethoriek. Gewoon wat simpel telwerk.

U kunt de prof en zijn uitleg vinden op mijn andere site: geentekortaaningenieurs.be. Het is engelstalig, maar zelfs met huis-, tuin- en keukenengels valt het best te volgen. En de vlaming spreekt toch engels, oder?

Leave a Reply

Required fields are marked *.


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.