Red Ons Leefmilieu!

Of Rudy OnLine?

Dierenrechten: doctor Mylan Engel junior

| 0 comments

Hier is een interessante video van doctor Mylan Engel junior. Een filosoof uit Arizona (VS) die zich bezig houdt met ethiek en dierenrechten. Erg interessant…


De rest van de lecture over dierenrechten kan je vinden op youtube. Je kan ook heel wat andere videos vinden (zowel in het duits en het engels), van zowel voor als tegenstanders van dierenrechten. Hier is de link naar het youtubekanaal: rainerebert

Mylan Engel heeft ook een erg interessant artikel geschreven over vegetarisme en ethiek, als je meer wil weten over dierenrechten vanuit zijn perspectief (dat van een ethisch vegetariër) lees je het best even door:

immoraliteit van vleeseten door Mylan Engel junior

Leave a Reply

Required fields are marked *.


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.