Red Ons Leefmilieu!

Of Rudy OnLine?

Olielek BP: het einde nog niet in zicht

| 0 comments

Een aantal links die uw ogen uit uw kassen zullen doen rollen betreffende BP en deze buiten alle proporties vallende allesverwoestende olieramp:

BP koopt Google?

BP, the very company responsible for the oil spill that is already the worst in U.S. history, has purchased several phrases on search engines such as Google and Yahoo so that the first result that shows up directs information seekers to the company’s official website.

Barbour: amerikaanse politiek op zijn best?

Barbour has compared small animals suffocating in oil to people covered in toothpaste and has tried to tell tourists that the oil-infested waters and beaches are safe.

Tandpasta? Juist ja… dit zijn uw conservatieve politici met ‘gezond verstand’ die de groene dus zonodig een ‘lesje’ moeten spellen. Als het zo door gaat zal er binnen 100 jaar geen mens nog in leven zijn. Letterlijk…

nog meer amerikaanse politiek: poppenspel

Well, the truth is, Chris, we have had virtually no oil. … We have had a few tar balls but we have tar balls every year, as a natural product of the Gulf of Mexico. … So, tar balls are no big deal. In fact, I read that Pensacola or the Florida beaches when they have tar balls yesterday didn’t even close. They just sent people out to pick them up and throw them in the bag

koepel over olielek nuloperatie

Amper een dag nadat BP CEO Tony Hayward triomfantelijk verkondigde dat de kap op de lekkende oliepijp in de Golf van Mexico “de helft” van de olie opving, heeft BP de operatie alweer stil moeten leggen. De reden: er blijkt dus effectief veel meer olie te ontsnappen dan de schattingen van het olieconcern, zoveel dat zelfs het deeltje dat opgevangen te groot is om verwerkt te worden door het enorme schip waar het naartoe wordt gepompt.

Ik nodig jullie allemaal uit om het volledige artikel van De Morgen te lezen…Indien je dit ‘s ochtends leest heb je zelfs geen koffie meer nodig om wakker te worden. Garandeerd!

Leave a Reply

Required fields are marked *.


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.