Red Ons Leefmilieu!

Of Rudy OnLine?

Veggiedag!

| 1 Comment

Speciaal voor de verjaardag van “Donderdag Veggiedag” heeft EVA een filmpje de wereld ingestuurd. Kijken en doorsturen is de boodschap! Morgen (6 mei 2010 dus) is het feest in Gent. Iedereen is welkom om vanaf 11u30 op de Groentenmarkt mee te komen genieten van lekkere hapjes, muziek en kookworkshops.

Eén dag maakt het verschil!

Bekijk de video “Eén dag maakt een groot verschil” hieronder, ‘t is leuk gedaan. En dan natuurlijk ook eens proberen, je gaat er niet van dood! Ik ben het levende bewijs van die stelling, want voor mij is iedere dag veggiedag 🙂

One Comment

  1. Pingback: Ze leren het nooit! « Red Ons Leefmilieu!

Leave a Reply

Required fields are marked *.


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.